Ytterligare omstrukturering

Efter att tidigare i år ha fusionerat våra verkstadsbolag tar vi nu nästa steg i att förenkla vår bolagsstruktur genom att Göteborgs Lindareverkstad AB införlivas i vårt moderbolag Tools Momentum AB.

Obsevera att verksamheterna i Köping, Eskilstuna, Västerås och fortsätter under Rörick Elektriska Verkstad AB, dvs ingen förändring.

Ny organisation

 
Ny organisationsstruktur

Efter att tidigare i år ha fusionerat våra verkstadsbolag tar vi nu nästa steg i att förenkla vår bolagsstruktur genom att huvuddelen av verksamheterna i Trollhättan och Uddevalla införlivas i vårt moderbolag Tools Momentum AB.

Obsevera att verksamheterna i Köping, Eskilstuna, Västerås och Göteborg fortsätter under Rörick Elektriska Verkstad AB, dvs ingen förändring.

Ny organisationsstruktur

 
B&B TOOLS förvärvar serviceföretag

TOOLS Momentum inom B&B TOOLS-koncernen har idag tecknat avtal om förvärv av samtliga aktier i Sjuntorp Industrisupport AB med dotterbolaget Jodu Lindareverkstad AB (”Sjuntorp”). Sjuntorp är ett komplett serviceföretag inom elektromekanisk service och försäljning för industri­sektorn och offentlig förvaltning i Trollhättan, Uddevalla, Örebro och Malmö med omnejd. Sjuntorp omsätter cirka 25 MSEK per år och har 16 anställda.

Läs mer...
 
Certifierad servicepartner inom Mechanical Drives

siemens_certI juni blev Rörick Elektriska Verkstad certificerad serivcepartner till Siemens inom Mechanical Drives.

Läs mer...
 
Fusion

Fusion

För att förenkla vår administration har vi fusionerat bolagen:

Läs mer...
 
Nu blir vi ännu starkare - med nya förutsättningar!
BB Tools köper Rörick

Den 22 augusti 2008 markerar en viktig milstolpe i utvecklingen av Rörick-koncernen: Vi går samman med TOOLS Momentum, ett dotterbolag inom den börsnoterade B&B TOOLS-koncernen!


Läs mer...
 
B&B Tools köper Rörick

B&B TOOLS har, genom dotterbolaget TOOLS Momentum AB, förvärvat 100% av aktierna i Rörick i Köping AB - med dotterbolagen Rörick Elektriska Verkstad AB, Sjödins Elmekaniska i Västerås AB samt Elmotor i Eskilstuna AB ("Rörick-koncernen"). Rörick-koncernen är en av de ledande leverantörerna av servicetjänster inom elektromekanik för industrisektorn i mellersta Sverige. Rörick-koncernen omsätter cirka 50 MSEK per år och har 35 anställda.

Läs mer...
 
25-års Jubilar

Den 12 juni hade Göran Olsson varit anställd vid Rörick Elektriska Verkstad AB i 25 år. Detta firades med guldklocka som överlämnades av Ingvar Rörick. Göran började sin anställning på företaget måndagen efter skolavslutningen 1983

goran_olsson

Foto: Ewa Rörick

 
Hitta formen

hitta_formaen

Järngänget som sprang  Hitta-Formen-rundan genom Köping 2008-06-11.

 
Invigning och Öppet hus 14-15/9

Vi vill rikta ett stort tack till både besökare och personal som var med och gjorde dessa dagar till ett lyckat och minnesvärt evenemang

 
<< Första < Föregående 1 2 Nästa > Sista >>

Sida 1 av 2